Elkészítése
Széles falú talpas pohárba tesszük a két szem cukrot, és ráöntjük a kávét, elkeverjük és óvatosan ráöntjük a whiskyt. A tetejére keményre vert habot teszünk, és kevés őrölt kávéval díszítjük. ezután keverni nem szabad!
Széles falú talpas pohárba tesszük a két szem cukrot, és ráöntjük a kávét, elkeverjük és óvatosan ráöntjük a whiskyt. A tetejére keményre vert habot teszünk, és kevés őrölt kávéval díszítjük. ezután keverni nem szabad!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Széles falú talpas pohárba tesszük a két szem cukrot, és ráöntjük a kávét, elkeverjük és óvatosan ráöntjük a whiskyt. A tetejére keményre vert habot teszünk, és kevés őrölt kávéval díszítjük. ezután keverni nem szabad!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.