Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Karácsonyi menü: 10 mennyei húsétel az ünnepi asztalra

Nem döntötted még el, hogy mi legyen az ünnepi menü? Innen bátran válogathatsz! ;)
Beküldte: 2016.12.17.

1. Uborkás fasírtrolád

uborkas

Hozzávalók:

  1. 1 szikkadt zsemle
  2. 1 nagy vöröshagyma
  3. 2-3 gerezd fokhagyma
  4. 2 tojás
  5. 1 kk mustár
  6. 1 kk édes pirospaprika
  7. 40 dkg darált marhahús
  8. bors
  9. 1 kk olaj
  10. 8 csemege uborka
  11. 16 szelet bacon (füstölt szalonna)
  12. 1/4 fej saláta, vagy salátamix
  13. 1 piros húsú kaliforniai paprika

A recept ide kattintva folytatódik >>>

2. Gombás harcsapaprikás

harcsapaprikas

Hozzávalók:

  1. 1 kg afrikai harcsa (filé)
  2. 50 dkg gomba
  3. 1 vöröshagyma
  4. 1 ek sertészsír
  5. 2 gerezd fokhagyma
  6. 2 paprika
  7. 2 paradicsom
  8. 1 ek fűszerpaprika
  9. 2 dl száraz fehérbor
  10. 350 g tejföl
  11. 1 ek étkezési keményítő
  12. só ízlés szerint
  13. őrölt bors ízlés szerint
  14. őrölt chili ízlés szerint

A recept ide kattintva folytatódik >>>

3. Tojással töltött baconos fasírt

fasirt

Hozzávalók:

  1. 50 dkg darált hús
  2. 3-4 gerezd fokhagyma
  3. 1 tojás
  4. 1 tejbe áztatott zsemle
  5. 6 főtt tojás
  6. 24 szelet bacon
  7. bors
  8. pirospaprika

A recept ide kattintva folytatódik >>>

[wp_ad_camp_5]

4. Sült tarja mézesen

tarja

Hozzávalók:

  1. 5 kg sertéstarja egyben
  2. ételízesítő
  3. őrölt bors ízlés szerint
  4. fokhagyma ízlés szerint
  5. 1 nagyobb fej vöröshagyma
  6. méz ízlés szerint

A recept ide kattintva folytatódik >>>

5. Ropogós malaccomb

malccomb

Hozzávalók:

  1. 1,5-2 kg malac comb
  2. 1 t.k. só
  3. őrölt bors
  4. 2-3 gerezd fokhagyma
  5. 10 dkg füstölt szalonna
  6. 1 dl sör + amit a szakács elfogyaszt

A recept ide kattintva folytatódik >>>

6. Kolbásszal töltött karaj

karaj

Hozzávalók:

  1. karaj egyben
  2. kolbász
  3. bors
  4. olaj

A recept ide kattintva folytatódik >>>

[wp_ad_camp_4]

6. Dorozsmai molnárponty

molnaponty

Hozzávalók:

  1. 1.5 kg pontyfilé
  2. 50 dkg gomba
  3. 50 dkg paprika
  4. 30 dkg paradicsom
  5. 5 dkg füstölt szalonna
  6. 1 vöröshagyma
  7. 2 dl étolaj
  8. 750 g tejföl
  9. 2 dl főzőtejszín
  10. 1 csomag tészta
  11. 1 tk pirospaprika
  12. őrölt bors
  13. 20 dkg zsemlemorzsa

A recept ide kattintva folytatódik >>>

7. Wellington sertésszűz steak burgonyával

wellington

Hozzávalók:

  1. kb 80 dkg sertésszűz (egyenlő vastagságú, középső része)
  2. 50 dkg csiperke gomba
  3. 2 gerezd fokhagyma
  4. 1 db vöröshagyma
  5. só-, bors ízlés szerint
  6. 1 cs petrezselyemzöld
  7. kb 10 dkg mustár
  8. kb fél dl olaj
  9. 1 cs (270 g) leveles tészta
  10. 20 dkg fekete erdei sonka
  11. 1 db tojás sárgája (a kenéshez)

A recept ide kattintva folytatódik >>>

[wp_ad_camp_5]

8. Aszalt szilvával és gesztenyével töltött csirkemell

aszalt

Hozzávalók:

  1. 4 db csirkemell
  2. bors
  3. 25 dkg gesztenyemassza natúr
  4. aszalt szilva
  5. vörösbor

A recept ide kattintva folytatódik >>>

9. Töltött dagadó

dagado

Hozzávalók:

  1. 1 kisebb sertésdagadó, kb. 40 dkg

  2. 1 nagy szelet kenyér
  3. 2 db keményre főzött tojás
  4. 2 db nyers tojás
  5. 1 pici csokor friss petrezselyemlevél
  6. 2 ek zsemlemorzsa ha szükséges
  7. 2 gerezd fokhagyma
  8. 1 tk só
  9. 1/3 kk őrölt bors
  10. 3 ek zsír

A recept ide kattintva folytatódik >>>

10. Mesésen omlós báránysült

mesesen

Hozzávalók:

  1. báránycomb
  2. báránygerinc
  3. 1 kisebb fej fokhagyma
  4. 2 közepes vöröshagyma
  5. 5 dl tej
  6. frissen őrölt bors
  7. friss rozmaring
  8. 2 ek olívaolaj
  9. 2 ek napraforgó olaj
  10. 1 citrom
  11. 3 dl fehérbor

A recept ide kattintva folytatódik >>>

Beküldte: 2016.12.17.