Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Köretek receptjei

Hercegnő burgonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és összetörjük, mintha burgonyapürét készítenénk. Megvárjuk, míg langyosra hűl, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és a vajat (ha a burgonya túl meleg, a tojás és a vaj kicsapódhat). A fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan hozzáadjuk a burgonyához, majd ízesítjük ízlés szerint. A masszát […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és összetörjük, mintha burgonyapürét készítenénk. Megvárjuk, míg langyosra hűl, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és a vajat (ha a burgonya túl meleg, a tojás és a vaj kicsapódhat). A fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan hozzáadjuk a burgonyához, majd ízesítjük ízlés szerint.

A masszát csillagcsövű habzsákba töltjük, és kis halmokat nyomunk belőle egy sütőpapírral bélelt tepsibe. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha a külseje ropogós, a belseje pedig puha. Nagyon mutatós és finom köret.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is