Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Medvehagymás, túrós puliszka recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 bögre víz
  • 1 bögre kukoricadara
  • só
  • 0,5 csokor medvehagyma
  • 25 dkg juhtúró
  • 17 szelet száraz kolbász

Elkészítése

A medvehagymát vékonyra szelem.

A vizet kevés sóval felforralom, majd állandó keverés mellett beleszórom a kukoricadarát és sűrűre főzöm. A puliszkába belekeverem a medvehagymát.

Kivajazok egy kisebb jénait. A tálba felváltva rétegzem a puliszkát és a morzsolt juhtúrót. A tetejére juhtúró kerüljön.

Díszítem kolbászkarikákkal és forró sütőbe tolom, amíg a túró ráolvad.

Nyers uborkasalátával kínálom, amit friss borsikafűvel ízesítek.

https://receptneked.wps.hu/koretek-receptjei/medvehagymas-turos-puliszka/