Elkészítése
A recept elkészítéséhez külön tálakba helyezzük el a lisztet, tojást és a prézlit is.
Fogjuk a hagymát és felkarikázzuk, majd egyenként az alapanyagokba forgatjuk őket.
Mikor ezzel készen vagyunk, olajban kisütjük és már ehetjük is.
A recept elkészítéséhez külön tálakba helyezzük el a lisztet, tojást és a prézlit is. Fogjuk a hagymát és felkarikázzuk, majd egyenként az alapanyagokba forgatjuk őket. Mikor ezzel készen vagyunk, olajban kisütjük és már ehetjük is.
A recept elkészítéséhez külön tálakba helyezzük el a lisztet, tojást és a prézlit is. Fogjuk a hagymát és felkarikázzuk, majd egyenként az alapanyagokba forgatjuk őket. Mikor ezzel készen vagyunk, olajban kisütjük és már ehetjük is.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A recept elkészítéséhez külön tálakba helyezzük el a lisztet, tojást és a prézlit is.
Fogjuk a hagymát és felkarikázzuk, majd egyenként az alapanyagokba forgatjuk őket.
Mikor ezzel készen vagyunk, olajban kisütjük és már ehetjük is.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.