Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Köretek receptjei

Parmezános brokkolikrokett

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy nagy lábos aljába vizet öntünk, felforraljuk, és fölé helyezzük a zöldségpárolót. A brokkolit rózsákra szedjük, a kellően zsenge részeket meghagyva, majd leöblítjük, és a párolóra tesszük. Lefedjük a lábost, és körülbelül 10 percig pároljuk, amíg a brokkoli roppanós nem lesz. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni, majd egy nagy tálban összekeverjük a többi hozzávalóval. Hagyjuk állni […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Beküldte: 2012.07.02.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy nagy lábos aljába vizet öntünk, felforraljuk, és fölé helyezzük a zöldségpárolót. A brokkolit rózsákra szedjük, a kellően zsenge részeket meghagyva, majd leöblítjük, és a párolóra tesszük. Lefedjük a lábost, és körülbelül 10 percig pároljuk, amíg a brokkoli roppanós nem lesz.

Miután elkészült, hagyjuk kihűlni, majd egy nagy tálban összekeverjük a többi hozzávalóval. Hagyjuk állni 15 percig, hogy a morzsa összefogja a masszát. Könnyed mozdulatokkal kroketteket vagy tallérokat formázunk belőle, majd morzsába forgatjuk, és forró olajban rövid ideig, épp csak aranybarnára sütjük.

Tartármártással és friss salátával tálalva kiváló főételként szolgálhat, de köretként is kínálható halak vagy frissensültek mellé, esetleg sajtmártással is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is