Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Köretek receptjei

Parmezános-cheddar krémes fűszeres “főtt-sült” burgonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát héjában megfőzzük (ne főzzük szét!). Miután kihűlt félbevágjuk és sütőpapíros tepsire helyezzük. A többi hozzávalót összekeverjük és ezt a masszát rákenjük a burgonyákra. A tetejére tehetünk reszelt sajtot és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a sajt megpirul a tetején.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2021.09.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük (ne főzzük szét!).

Miután kihűlt félbevágjuk és sütőpapíros tepsire helyezzük. A többi hozzávalót összekeverjük és ezt a masszát rákenjük a burgonyákra.

A tetejére tehetünk reszelt sajtot és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a sajt megpirul a tetején.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is