Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Parmezános-cheddar krémes fűszeres “főtt-sült” burgonya recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 5 db nagyobb burgonya (héjában megfőzve)
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa (kb)
  • parmezán
  • 2 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál snidling
  • fűszerek ízlés szerint
  • 5 dkg vaj
  • cheddar sajtkrém
  • reszelt sajt

Elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük (ne főzzük szét!).

Miután kihűlt félbevágjuk és sütőpapíros tepsire helyezzük. A többi hozzávalót összekeverjük és ezt a masszát rákenjük a burgonyákra.

A tetejére tehetünk reszelt sajtot és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a sajt megpirul a tetején.

https://receptneked.wps.hu/koretek-receptjei/parmezanos-cheddar-kremes-fuszeres-fott-sult-burgonya/