Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 padlizsán
- 0,5 kg sütőtök
- 1 szál sárgarépa
- 20 dkg brokkoli
- 20 dkg karfiol
- 3 ek olívaolaj
- 1 kk őrölt szerecsendió
- 1 ek petrezselyemzöld
- ízlés szerint őrölt bors
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A padlizsánt és a sütőtököt kockára vágom.
A wokban 2 ek olajat forrósítok, és erős tűzön megpirítom a sütőtököt, majd a padlizsánt. Közben megszórom őrölt borssal és szerecsendióval.
A sárgarépát, a brokkolit és a karfiolt fagyasztott zöldség keverékkel helyettesítettem.
Újabb ek olajat forrósítok a wokban és megpirítom benne a zöldségkeveréket is. A megpirított zöldségeket egy tálban összekeverem, megszórom petrezselyemzölddel, megsózom.
Rántott halat sütöttem mellé.

