Elkészítése
A vajat megforrósítjuk, és a még fagyott hasábburgonyát beleöntjük. Megsózzuk, és fakanállal összetörve, a tűzön hagyjuk megforrósodni.
A vajat megforrósítjuk, és a még fagyott hasábburgonyát beleöntjük. Megsózzuk, és fakanállal összetörve, a tűzön hagyjuk megforrósodni.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A vajat megforrósítjuk, és a még fagyott hasábburgonyát beleöntjük. Megsózzuk, és fakanállal összetörve, a tűzön hagyjuk megforrósodni.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.