Elkészítése
A kenyérszeleteket vékonyan megkenjük margarinnal.
Bárányos szendvics:
Egy margarinos kenyérszeletre helyezünk egy szelet párizsit. A párizsi két szélére egy-egy szelet paprikát teszünk. A sajtot lereszeljük, és 4-5 dkg-ot a párizsi felső végére halmozunk, ez lesz a bárány bundája. Az olívabogyót kettévágjuk, és a szeleteket szemként helyezzük el. Egy szál snidlinget kettévágunk, és a végeit a párizsi alsó részéhez illesztjük, hogy a bárány száját formázzák.
Nyuszis szendvics:
Egy margarinos kenyérszeletre teszünk egy szelet párizsit. A párizsi tetejére egy-egy fél olívabogyót helyezünk, hogy a nyuszi szemei legyenek. A párizsi aljára egy-egy szelet főtt tojást teszünk. A tojások közé vékony sajtszeleteket illesztünk. A tojásszeletekre pár szál snidlinget helyezünk, amelyek a nyuszi bajszát formázzák. A kenyérszelet tetejére egy-egy szelet paprikát helyezünk, hogy a nyuszi fülei legyenek.
