Elkészítése
A száraz anyagokat keverjük el egy nagyobb tálban, majd adjuk hozzá a tojást, olvasztott vajat és a mézet. A hozzávalókból gyúrjunk sima tésztát, majd csomagoljuk be folpackba és rakjuk hűtőbe 60 percre vagy egy éjszakára.
Nyújtsuk ki a tésztánkat kb 3-4 mm vastagra, majd helyezzük rá a ház sablonjait és éles késsel vágjuk körbe. Óvatosan egy spatulával rakjuk egy sütőpapírral bélelt tepsire, majd kenjük le felvert tojásfehérjével.
Előmelegített sütőben 170 fokon kb 10-12 perc alatt süssük készre a ház elemeit. A megsült tésztát pihentesük pár percig, majd kenjük le felvert tojásfehérjével újra.
A ház összeragasztásához a porcukrot, keményítőt keverjük ki a tojások fehérjével sima masszává, tegyük habzsákba vagy levágott sarkú zacskóba, majd ragasszuk össze az elemeket.
A maradék cukorral ízlés szerint díszítsük a házat.










