Elkészítése
Egy serpenyőben 5 evőkanál olajat felhevítünk. Beleütjük a tojásokat egyenként, ügyelve arra, hogy a sárgájuk egyben maradjon. A lángot mérsékeljük, és lassan megsütjük a tojásokat. Amikor elkészültek, tányérra helyezzük őket egymás mellé.
Közben a virsliket megfőzzük, majd darabokra vágjuk. Az egyik darabot a tojás sárgájának alá tesszük “szájnak”, egy másikat pedig az orrának.
A paprikát felszeleteljük. Egy-egy szeletet a tojás sárgájának köré helyezünk, hogy “szemüvegként” körülvegye. Egy szelet paprikát kettévágunk, és a szemüveg szárának helyezzük a tojások mellé.
Egy olívabogyót félbevágunk, és a sárgája közepére tesszük “szemként”. A fodros petrezselymet apróra tépkedjük, és a tojások tetejére helyezzük, hogy “hajként” szolgáljon.

