Elkészítése
A krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikára felszeljük. A tojást is megfőzzük és megpucoljuk. A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A majonézt kikeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével és a fűszerekkel. Ráöntjük a krumplira, hozzáadjuk a hagymát és az egészet jól összeforgatjuk. Az egészet beletesszük egy tálba.
Három főtt tojást egyenként négy részre vágunk, és körbetesszük velük a tálat. Az újhagymát felaprítva a tetejére szórjuk.
A gombához a paradicsomot kettévágjuk, belsejét kiszedjük és egy egész tojásra borítjuk. A tetejére majonézből pöttyöket teszünk. A másik egész tojásba szegfűszeget szúrunk, úgy, hogy a nyuszi orra és szeme legyen. Az uborkát négy részre vágjuk, ebből lesznek a fülei és a tappancsa.
