Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Leves receptek

Almaleves almába töltve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Négy almát meghámozunk, kimagozunk, felkockázzuk, és annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket. Kb. 5 percig forraljuk, majd a fűszereket kidobjuk belőle. Tejszínből és lisztből habarást készítünk, és besűrűsítjük a levest. Botmixerrel pépesítjük és teljesen kihűtjük. A maradék négy almát kifényesítjük. Tetejükről levágunk akkora kalapkát, hogy ki tudjuk vágni az alma belsejét. Teletöltjük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.12.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Négy almát meghámozunk, kimagozunk, felkockázzuk, és annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket. Kb. 5 percig forraljuk, majd a fűszereket kidobjuk belőle. Tejszínből és lisztből habarást készítünk, és besűrűsítjük a levest. Botmixerrel pépesítjük és teljesen kihűtjük. A maradék négy almát kifényesítjük. Tetejükről levágunk akkora kalapkát, hogy ki tudjuk vágni az alma belsejét. Teletöltjük levessel és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is