Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az ananászt megpucoljuk, majd a középső torzsás, kemény részét kivágjuk. A húsos részét vágjuk apró kocákra és egy fazékban (amiben a levest majd főzni szeretnénk) a cukorral karamellizáljuk. Ezután felöntjük 2 liter vízzel, belefacsarjuk a citrom levét, ha kezeletlen citrom volt, a megmosott héját is beledobhatjuk. A tejszínt elkeverjük a fél csomag pudingporral, hozzámerünk egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
scarlett69
Beküldte: 2020.12.27.

Hozzávalók

A tálaláshoz

Elkészítése

Az ananászt megpucoljuk, majd a középső torzsás, kemény részét kivágjuk.

A húsos részét vágjuk apró kocákra és egy fazékban (amiben a levest majd főzni szeretnénk) a cukorral karamellizáljuk.

Ezután felöntjük 2 liter vízzel, belefacsarjuk a citrom levét, ha kezeletlen citrom volt, a megmosott héját is beledobhatjuk.

A tejszínt elkeverjük a fél csomag pudingporral, hozzámerünk egy kevés forró levet és behabarjuk a levest. Összeforraljuk, majd botmixerrel pürésítjük.

Lehűtve, tejszínhabbal és fahéjjal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
scarlett69
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is