Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Árvácska leves recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 ek olaj
  • 1 vöröshagyma
  • zellerzöld (vagy petrezselyemzöld)
  • 2 mk fűszerpaprika
  • só

Cérna metélt

  • 1 tojás
  • liszt (amennyit felvesz)


Elkészítése:

Pörkölt alapot készítek: a hagymát megdinsztelem az olajon, 2 mk fűszerpaprikát teszek rá, 2 liter vízzel felöntöm, sózom, és zellerzöldet teszek bele.

1 tojásból, és annyi lisztből, amennyit a tojás felvesz tésztát gyúrok, vékonyra kinyújtom, és cérnametéltre vágom. A tésztát a leveshez adom, és addig főzöm, míg megfő.

https://receptneked.wps.hu/levesek/arvacska-leves/