Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg sertéscomb vagy lapocka 4 sárgarépa 2 petrezselyem gyökér 1 paradicsom 1 kisebb fehér paprika 1 közepes fej vöröshagyma 4 közepes burgonya 20 dkg tarkabab víz só olaj őrölt pirospaprika Elkészítése: Olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot és ezeket összepirítjuk. Mikor szépen összefonnyadtak a hozzávalók, hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.10.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertéscomb vagy lapocka
  • 4 sárgarépa
  • 2 petrezselyem gyökér
  • 1 paradicsom
  • 1 kisebb fehér paprika
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 4 közepes burgonya
  • 20 dkg tarkabab
  • víz
  • olaj
  • őrölt pirospaprika


Elkészítése:

Olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot és ezeket összepirítjuk.

Mikor szépen összefonnyadtak a hozzávalók, hozzáadjuk a felkockázott húst, megszórjuk pirospaprikával, sóval és összeforgatjuk. Ezután hozzáadjuk a babot (érdemes előtte egy éjszakára vízben áztatni), felöntjük vízzel és felforraljuk.

Forrás után a levesbe tesszük a felkockázott répát, petrezselyem gyökeret és a burgonyát.

Az egészet puhára főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is