Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A bajor perecleves különleges fogás, amely a pirított perec, a karamellizált hagyma és a világos sör párosításával ad tartalmas és aromás ízvilágot. Ideális előétel hidegebb napokon, és könnyen elkészíthető akár otthon is.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.09.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Három hagymát finomra aprítunk, és az olajon vagy zsíron üvegesre pirítunk. Felöntjük a sörrel és a húslevessel, majd gyenge tűzön 10–15 percig főzzük.

Közben a maradék hagymát gyalun vékony karikákra szeleteljük, és kevés zsiradékon aranybarnára sütjük. A perecet fél centiméter vastagon felkarikázzuk, és száraz serpenyőben megpirítjuk.

A levest sóval, őrölt borssal és szerecsendióval ízesítjük, majd hozzáadjuk a sült hagymát és a pirított pereckarikákat. Lefedve még 5 percig állni hagyjuk, hogy a perec megdagadjon a levesben.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is