Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Bandázós lencseleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lencsét és a kockára vágott bacont 5 liter vízzel felöntöm egy 6-7 literes kerámiafazékban. Hozzáadok egy evőkanál sót és egy evőkanál ételízesítőt, majd az egészet a sütőbe teszem. 1 órán át főzöm 250 fokon. Ez idő alatt elkészítem a rántást. A meleg rántásba belekeverem a tejfölt, és kevés vízzel hígítom. Ezt hozzáöntöm a leveshez, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.06.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A lencsét és a kockára vágott bacont 5 liter vízzel felöntöm egy 6-7 literes kerámiafazékban. Hozzáadok egy evőkanál sót és egy evőkanál ételízesítőt, majd az egészet a sütőbe teszem. 1 órán át főzöm 250 fokon.

Ez idő alatt elkészítem a rántást. A meleg rántásba belekeverem a tejfölt, és kevés vízzel hígítom. Ezt hozzáöntöm a leveshez, és összeforralom.

Friss kenyérrel tálalva kiváló baráti összejövetelekre. Természetesen lefagyasztva bármikor elővehető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is