Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 üveg sárgabarack befőtt (vagy 500g friss sárgabarack) 3 l víz 3 evőkanál citromlé 1 teáskanál fahéj 1 kávéskanál őrölt szegfűszeg 3 evőkanál kristálycukor 1 csomag vaníliás cukor 1 csomag vanília vagy vanília ízű pudingpor 2 dl tej Elkészítése: A vizet felforraljuk, beletesszük a befőttet (ha friss gyümölcs van, akkor a vízzel együtt tesszük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
03Judit15
Beküldte: 2017.02.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 üveg sárgabarack befőtt (vagy 500g friss sárgabarack)
  • 3 l víz
  • 3 evőkanál citromlé
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 kávéskanál őrölt szegfűszeg
  • 3 evőkanál kristálycukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag vanília vagy vanília ízű pudingpor
  • 2 dl tej


Elkészítése:

A vizet felforraljuk, beletesszük a befőttet (ha friss gyümölcs van, akkor a vízzel együtt tesszük fel főni), belerakjuk a cukrot, vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget és a citromlevet, majd felforraljuk (vagy addig főzzük, amíg a narack megpuhul-friss gyümölcs esetén).

A pudingport összekeverjük a tejjel és behabarjuk vele a levest. Még pár percig főzzük és kész is a leves.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
03Judit15
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is