Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előbb a tésztát gyúrjuk meg a tojással és liszttel, majd 10 perc pihentetés után vékonyra kinyújtjuk. Ezután 5*5 cm-es kockákra daraboljuk és minden kockára teszünk egy kis halom darált húst, amit sóval, borssal és majoránnával ízesítettünk. A tészta széleit benedvesítjük és összecsippentjük, hogy kis batyuk legyenek, majd félretesszük. Olajon kissé megdinszteljük a zöldségeket, rátesszük a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.06.02.

Leveshez:

Batyuhoz:

Habaráshoz:

Elkészítése

Előbb a tésztát gyúrjuk meg a tojással és liszttel, majd 10 perc pihentetés után vékonyra kinyújtjuk. Ezután 5*5 cm-es kockákra daraboljuk és minden kockára teszünk egy kis halom darált húst, amit sóval, borssal és majoránnával ízesítettünk.

A tészta széleit benedvesítjük és összecsippentjük, hogy kis batyuk legyenek, majd félretesszük.

Olajon kissé megdinszteljük a zöldségeket, rátesszük a fűszerpaprikát és felöntjük 2 liter vízzel. Hozzáadjuk a zöldbabot, babérlevelet, sót és borsot.

Mikor felforrt, akkor a kis batyukat is beletesszük és kis lángon főzzük. Mikor már a batyuk is megfőttek, akkor tejfölös habarással sűrítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is