Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb 20 dkg gomba 2 közepes sárgarépa 1 közepes fehérrépa 1 közepes zeller 2 közepes vöröshagyma 1 tojás 5 csapott ek liszt 1 ek fűszerpaprika só ízlés szerint bors ízlés szerint 1 közepes paprika 1 közepes paradicsom 4 ek napraforgó olaj 2 l víz Elkészítése: Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2014.02.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 20 dkg gomba
  • 2 közepes sárgarépa
  • 1 közepes fehérrépa
  • 1 közepes zeller
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 1 tojás
  • 5 csapott ek liszt
  • 1 ek fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 közepes paprika
  • 1 közepes paradicsom
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 2 l víz


Elkészítése:

Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot, megszórjuk fűszerpaprikával és hozzáadjuk a megmosott és felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és felöntjük vízzel, majd közben hozzáadjuk a megtisztított és karikára vágott répaféléket, a zellert és a gombát.

A tojásból és a lisztből nokedlitésztát készítünk és belecsipkedjük a levesbe és még pár percig főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is