Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges levesek

Betyár zöldbableves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, majd kiszedjük egy tálba. A visszamaradt zsíron üvegesre pároljuk a hagymát. A hagymát fűszerezzük paprikával és borssal, majd egy kevés vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a kockára vágott tarját, és kicsit megsütjük. Ezután felöntjük vízzel és addig főzzük, amíg a tarja majdnem megpuhul. Amikor a tarja majdnem kész, hozzáadjuk a babot és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, majd kiszedjük egy tálba. A visszamaradt zsíron üvegesre pároljuk a hagymát.

A hagymát fűszerezzük paprikával és borssal, majd egy kevés vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a kockára vágott tarját, és kicsit megsütjük. Ezután felöntjük vízzel és addig főzzük, amíg a tarja majdnem megpuhul.

Amikor a tarja majdnem kész, hozzáadjuk a babot és a tarhonyát. Sózzuk, és annyi vizet adunk hozzá, hogy az 3 ujjnyival magasabb legyen a babnál.

A készülő ételt behabarjuk: a tejfölt és a lisztet összekeverjük, majd az ételhez adjuk és kiforraljuk. Ezt követően hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot, paprikákat, a korábban megpirított szalonnát és a petrezselymet. Hagyjuk egy kicsit állni, hogy sűrűsödjön.

Tálalás

Házi kenyérrel kínáljuk. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is