Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kockára vágott szalonnát és hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott füstölt tarját, kolbászt, paprikát és paradicsomot. Az egészet átpirítjuk, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük 2 liter vízzel, beletesszük a leveskockát, és takarékon addig főzzük, amíg a tarja teljesen meg nem puhul. Ezután hozzáadjuk a vajbabot, és tovább főzzük. Közben a tésztát külön kifőzzük. Amikor […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.07.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A kockára vágott szalonnát és hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott füstölt tarját, kolbászt, paprikát és paradicsomot. Az egészet átpirítjuk, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük 2 liter vízzel, beletesszük a leveskockát, és takarékon addig főzzük, amíg a tarja teljesen meg nem puhul.

Ezután hozzáadjuk a vajbabot, és tovább főzzük. Közben a tésztát külön kifőzzük. Amikor a bab is megpuhult, a levest behabarjuk, majd a főtt tésztát is hozzákeverjük.

Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, és kínálhatjuk tejföllel gazdagítva.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is