Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Birsalmaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A birsalmát meghámozzuk, cikkekre vágjuk, kimagozzuk. Húsát 1,5 liter vízzel leöntjük, és egy darabka citromhéjjal, csipetnyi sóval meg a cukorral ízesítjük. Beleszórunk késhegynyi fahéjport is, és az egészet fedő alatt kis lángon nagyon puhára főzzük. Ezután áttörjük vagy turmixoljuk (a citromhéjat előzőleg természetesen kidobjuk belőle), és a fazékba visszaöntjük. A habtejszínt a leveshez öntve, még […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A birsalmát meghámozzuk, cikkekre vágjuk, kimagozzuk. Húsát 1,5 liter vízzel leöntjük, és egy darabka citromhéjjal, csipetnyi sóval meg a cukorral ízesítjük. Beleszórunk késhegynyi fahéjport is, és az egészet fedő alatt kis lángon nagyon puhára főzzük.

Ezután áttörjük vagy turmixoljuk (a citromhéjat előzőleg természetesen kidobjuk belőle), és a fazékba visszaöntjük. A habtejszínt a leveshez öntve, még 3-4 percig forraljuk. Nemcsak melegen, de hidegen is kitűnő.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is