Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. Lehúzva a tűzről hozzáadjuk a pirospaprikát és a karikára vágott sárgarépát. Majd visszatesszük a tűzre, és felöntjük kb. 2 liter vízzel, hogy főni kezdjen. Hozzáadjuk a fűszereket és a fokhagymát. Ha már kezd puhulni a répa, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Ha minden megfőtt, beletesszük a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. Lehúzva a tűzről hozzáadjuk a pirospaprikát és a karikára vágott sárgarépát. Majd visszatesszük a tűzre, és felöntjük kb. 2 liter vízzel, hogy főni kezdjen. Hozzáadjuk a fűszereket és a fokhagymát.

Ha már kezd puhulni a répa, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Ha minden megfőtt, beletesszük a főzőkolbászt vagy a virslit. A tejfölt csomómentesen elkeverjük a keményítővel, és hozzáöntjük a leveshez. Felforraljuk, és már készen is vagyunk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is