Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémlevesek

Leves receptek

Burgonyás cukkinikrémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 nagyobb krumpli 1 közepes cukkini 1 vöröshagyma (v. 1 cs újhagyma) 10-15 dkg reszelt sajt só 1 csokor snidling 1 zöldségleveskocka őrölt bors szerecsendió Elkészítése: A cukkinit, a krumplit és a vöröshagymát vágjuk fel kisebb darabokra, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget, a zöldségleveskockát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KGizi
Beküldte: 2015.08.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb krumpli
  • 1 közepes cukkini
  • 1 vöröshagyma (v. 1 cs újhagyma)
  • 10-15 dkg reszelt sajt
  • 1 csokor snidling
  • 1 zöldségleveskocka
  • őrölt bors
  • szerecsendió


Elkészítése:

A cukkinit, a krumplit és a vöröshagymát vágjuk fel kisebb darabokra, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje.

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget, a zöldségleveskockát, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg szerecsendióval.
Forraljuk fel, majd mérsékelt hőfokon főzzük puhára. (Kb. 20 percig főztem.)

Amikor már puhára főttek a zöldségek, vegyük le a tűzről, keverjük bele a reszelt sajt felét, majd botmixerrel pépesítsük, hogy sima, krémes állagú legyen a levesünk.

Tálaláskor merjük a forró levest tányérokba, majd a tetejét szórjuk meg bőségesen reszelt sajttal, és apróra vágott snidlinggel (v. karikára vágott újhagymával).

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
KGizi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is