Elkészítése
A céklalevet sóval, borssal fűszerezzük és felfőzzük. Egy levesestálba beleütjük a tojásokat, villával felverjük, és folytonos keverés mellett ráöntjük a levest. Főtt burgonyával tálaljuk.
A céklalevet sóval, borssal fűszerezzük és felfőzzük. Egy levesestálba beleütjük a tojásokat, villával felverjük, és folytonos keverés mellett ráöntjük a levest. Főtt burgonyával tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A céklalevet sóval, borssal fűszerezzük és felfőzzük. Egy levesestálba beleütjük a tojásokat, villával felverjük, és folytonos keverés mellett ráöntjük a levest. Főtt burgonyával tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.