Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémlevesek

Leves receptek

Csicseriborsó leves virslivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 doboz csicseriborsó konzerv 1 vöröshagyma só bors 3 ek kukoricaolaj 1 ek aprított petrezselyemzöld 1 babérlevél 3 virsli felkarikázva 1 újhagyma zöldjével 2 hámozott paradicsom (lehet konzerv is) 5 dl húsalaplé Elkészítése: Az olajon az apróra vágott hagymát megpároljuk, majd hámozott paradicsomot és újhagymát adunk hozzá. Babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, és jól elkeverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.08.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 doboz csicseriborsó konzerv
  • 1 vöröshagyma
  • bors
  • 3 ek kukoricaolaj
  • 1 ek aprított petrezselyemzöld
  • 1 babérlevél
  • 3 virsli felkarikázva
  • 1 újhagyma zöldjével
  • 2 hámozott paradicsom (lehet konzerv is)
  • 5 dl húsalaplé


Elkészítése:

Az olajon az apróra vágott hagymát megpároljuk, majd hámozott paradicsomot és újhagymát adunk hozzá. Babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, és jól elkeverjük a leszűrt csicseriborsóval.

Felöntjük 5 dl húsalaplével, és 20 percig főzzük. Kivesszük a babért, és botmixerrel pépesítjük a levest. Visszatesszük a tűzhelyre, kb. 3 dl vízzel hígítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott virslit és a felaprított petrezselymet. Még 5 percig főzzük, és azonnal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is