Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csontot feltesszük főzni, ha felforr leszűrjük a habját, majd lassú lángon főzzük tovább. Addig főzzük, amíg habzik, közben mindig leszedjük a habját. Amikor már nem habos, beletesszük a zöldségeket és a fűszerezzük. 2,5-3 órán át főzzük.  

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A csontot feltesszük főzni, ha felforr leszűrjük a habját, majd lassú lángon főzzük tovább.

Addig főzzük, amíg habzik, közben mindig leszedjük a habját.

Amikor már nem habos, beletesszük a zöldségeket és a fűszerezzük.

2,5-3 órán át főzzük.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is