Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges levesek

Leves receptek

Csülkös leves gazdagon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A zöldségeket meghámozzuk, a sárgarépát és a zöldség gyökeret felkarikázzuk, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, a kelkáposztát pedig felkockázzuk. Egy nagyobb edényben olajat forrósítunk, majd megpároljuk rajta a vöröshagymát, ezután hozzáadjuk a fokhagymát. Beletesszük a csülökhúst, és fehéredésig pirítjuk. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi levest szeretnénk készíteni. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.04.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A zöldségeket meghámozzuk, a sárgarépát és a zöldség gyökeret felkarikázzuk, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, a kelkáposztát pedig felkockázzuk.

Egy nagyobb edényben olajat forrósítunk, majd megpároljuk rajta a vöröshagymát, ezután hozzáadjuk a fokhagymát. Beletesszük a csülökhúst, és fehéredésig pirítjuk. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi levest szeretnénk készíteni. Sóval, borssal és őrölt köménnyel ízesítjük, majd rövid ideig főzzük.

Ezután hozzáadjuk a gerslit és a pirospaprikát, és tovább főzzük. Amikor a hús és a gersli félig megpuhult, beletesszük a zöldségeket, a kelkáposztát pedig a főzés végén adjuk hozzá. Az egészet készre főzzük, és ha szükséges, még egyszer utána ízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is