Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 csirkecomb 2 cukkini 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 ek olívaolaj 2 tk ételízesítő 2 dl főzőtejszín frissen őrölt bors só Elkészítése: A combokat alaposan megmossuk, a bőrét és a csontját eltávolítjuk, majd a húst kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 1 ek olívaolajat hevítünk, rádobjuk a húst és fehéredésig nagy lángon sütjük. Sózzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2016.02.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 csirkecomb
  • 2 cukkini
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 tk ételízesítő
  • 2 dl főzőtejszín
  • frissen őrölt bors


Elkészítése:

A combokat alaposan megmossuk, a bőrét és a csontját eltávolítjuk, majd a húst kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 1 ek olívaolajat hevítünk, rádobjuk a húst és fehéredésig nagy lángon sütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd ha kész, félretesszük.

Az egyik cukkini felét legyaluljuk és félretesszük. A többit felkockázzuk kb. 1 cm-es darabokra.

A másik evőkanál olajat egy fazékba öntjük és megpirítjuk rajta az apró kockákra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Rádobjuk a felkockázott cukkinit. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük. Lefedjük, és fedő alatt puhára pároljuk.

Ha puha a cukkini, botmixerrel pépesítjük és ráöntünk 2 liter vizet, valamint beletesszük a legyalult cukkinit és a párolt csirkét. Forrásig főzzük, ekkor beleöntjük a főzőtejszínt, összeforraljuk, majd tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is