Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg alma 2 l víz 5 dl tej 2 csapott ek zabpehelyliszt 25 csepp folyékony édesítőszer 2 kk fahéj 7 szegfűszeg Elkészítése: Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és húsát kockákra vágjuk. Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket. Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2016.04.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg alma
  • 2 l víz
  • 5 dl tej
  • 2 csapott ek zabpehelyliszt
  • 25 csepp folyékony édesítőszer
  • 2 kk fahéj
  • 7 szegfűszeg


Elkészítése:

Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és húsát kockákra vágjuk.

Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az édesítőszert és a fűszereket.

Miután megfőtt az alma, behabarjuk a zabpehelyliszttel elkevert tejjel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is