Elkészítése
A lisztet megpirítjuk, felöntjük a forralt tejjel, és beletesszük a metéltet. Felforraljuk, majd citromhéjjal, vaníliával, cukorral és sóval ízesítjük. Hidegen tálalva vaníliafagylalttal lehet gazdagítani.
A lisztet megpirítjuk, felöntjük a forralt tejjel, és beletesszük a metéltet. Felforraljuk, majd citromhéjjal, vaníliával, cukorral és sóval ízesítjük. Hidegen tálalva vaníliafagylalttal lehet gazdagítani.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A lisztet megpirítjuk, felöntjük a forralt tejjel, és beletesszük a metéltet. Felforraljuk, majd citromhéjjal, vaníliával, cukorral és sóval ízesítjük. Hidegen tálalva vaníliafagylalttal lehet gazdagítani.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.