Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Édeskömény krémleves recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 édeskömény
  • 3 burgonya
  • 1 szál póréhagyma
  • só
  • bors
  • az édeskömény zöld levele
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 húsleveskocka

Elkészítése:

Az édesköményt kisebb darabokra vágjuk és olajon megfuttatjuk a karikára vágott póréhagymával és a kockára vágott burgonyával.

Sózzuk, borsozzuk, liszttel megszórom, majd felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi mikor felforr hozzáadjuk a húsleveskockát.

Amikor megpuhulnak a zöldségek botmixerrel pépesítjük és hozzáadjuk a tejszínt, majd újra felforraljuk. Leveses csészekbe merjük, az édeskömény zöld részével díszítjük és már tálalható is.

https://receptneked.wps.hu/levesek/edeskomeny-kremleves-2/