Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Egresleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított egrest a vajban addig pároljuk, amíg a szemek szét nem pukkannak. Egy liter hideg vízzel felengedjük, megízesítjük és felforraljuk. A tálban a tojássárgáját a tejföllel simára keverjük, és a forró levest óvatosan rámerjük. Melegen és hidegen egyformán jó.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.04.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított egrest a vajban addig pároljuk, amíg a szemek szét nem pukkannak. Egy liter hideg vízzel felengedjük, megízesítjük és felforraljuk. A tálban a tojássárgáját a tejföllel simára keverjük, és a forró levest óvatosan rámerjük. Melegen és hidegen egyformán jó.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is