Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémlevesek

Eperkrémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az epret kicsumázzuk és alaposan megmossuk. A szegfűszeget és az egész fahéjat kevés vízben felforraljuk, hogy kioldódjanak az ízek. Az epret egy lábasban vízzel feltesszük főni, majd 10-15 perc főzés után botmixerrel pépesítjük. Az ízesítéshez cukrot, egy csipet sót és citromlevet adunk hozzá. Hozzászűrjük a szegfűszeggel és fahéjjal főzött levet. A pudingport elkeverjük a tejjel, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.05.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Az epret kicsumázzuk és alaposan megmossuk. A szegfűszeget és az egész fahéjat kevés vízben felforraljuk, hogy kioldódjanak az ízek. Az epret egy lábasban vízzel feltesszük főni, majd 10-15 perc főzés után botmixerrel pépesítjük.

Az ízesítéshez cukrot, egy csipet sót és citromlevet adunk hozzá. Hozzászűrjük a szegfűszeggel és fahéjjal főzött levet. A pudingport elkeverjük a tejjel, és a leveshez öntve besűrítjük. Végül hozzáadjuk a tejszínt, és lassan egyszer átforraljuk.

A levest lehűtjük, majd tálaláskor eperszemekkel vagy tejszínhabbal díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is