Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Erdélyi fokhagymaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst apró csíkokra vágjuk és a zsiradékon átforgatjuk, rátesszük az apróra vágott fokhagymát , ezzel pirítjuk tovább, majd felengedjük 1,5 l vízzel. Félpuhára főzzük sóval borssal, esettel ízesítjük. Ha a hús megpuhult , lisztel elkevert tejföllel habarjuk, majd újra felforraljuk, ha kell utánaízesítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.12.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst apró csíkokra vágjuk és a zsiradékon átforgatjuk, rátesszük az apróra vágott fokhagymát , ezzel pirítjuk tovább, majd felengedjük 1,5 l vízzel. Félpuhára főzzük sóval borssal, esettel ízesítjük. Ha a hús megpuhult , lisztel elkevert tejföllel habarjuk, majd újra felforraljuk, ha kell utánaízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is