Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Falusi borsóleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon átforgatom az apróra vágott fokhagymagerezdet. Amikor sercegni kezd, hozzáadom a zöldségeket, és fedő alatt 5 percig párolom. Ezután rászórom a pirospaprikát és a lisztet. Kb. 2 liter vízzel felöntöm, majd sózom és borsozom. Szezonálisan más zöldségeket is hozzá lehet adni, például paradicsomot, zöldpaprikát, brokkolit, kelkáposztát vagy karfiolt. Közepes lángon 20 percig főzöm. Ha […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.05.05.

Hozzávalók

A galuskához

Elkészítése

Az olajon átforgatom az apróra vágott fokhagymagerezdet. Amikor sercegni kezd, hozzáadom a zöldségeket, és fedő alatt 5 percig párolom. Ezután rászórom a pirospaprikát és a lisztet. Kb. 2 liter vízzel felöntöm, majd sózom és borsozom.

Szezonálisan más zöldségeket is hozzá lehet adni, például paradicsomot, zöldpaprikát, brokkolit, kelkáposztát vagy karfiolt. Közepes lángon 20 percig főzöm. Ha szükséges, ételízesítőt és petrezselyemzöldet teszek bele.

A galuska hozzávalóit összekeverem és egy evőkanállal beleszaggatom a levesbe.

Amikor felforrt, kiveszek egy merőkanálnyi levest, és fél pohár tejföllel simára keverem. Visszaöntöm a levesbe, hagyom egyet forrni, és kész.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is