Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Falusi káposztaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg káposzta 20 dkg kolbász 30 dkg burgonya 10 dkg füstölt szalonna 1 közepes vöröshagyma 2 dl tejföl 2 csapott ek liszt 2 l víz 1 teáskanál fűszerpaprika só ízlés szerint bors ízlés szerint Elkészítése: A szalonnát felaprítjuk, zsírjára sütjük, rátesszük a kockára vágott hagymát és a karikára vágott kolbászt. Megszórjuk fűszerpaprikával és felengedjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.04.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg káposzta
  • 20 dkg kolbász
  • 30 dkg burgonya
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 2 csapott ek liszt
  • 2 l víz
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint


Elkészítése:

A szalonnát felaprítjuk, zsírjára sütjük, rátesszük a kockára vágott hagymát és a karikára vágott kolbászt. Megszórjuk fűszerpaprikával és felengedjük vízzel.

Beletesszük a vékony cikkekre vágott kolbászt, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Amikor már majdnem puha a káposzta hozzáadjuk az apróra kockára vágott krumplit és készre főzzük.

Lisztet kikeverjük a tejföllel és behabarjuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is