Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 fej vöröshagyma 3 ek olaj leveszöldség (amennyit szeretnél) 1 kisebb fej karfiol 1 fél kg borsó fél kg burgonya 1 kiskanál pirospaprika Grízgaluskához: 2 egész tojás búzadara (annyit amennyit a tojás felvesz) Elkészítése: Az apróra vágott hagymát a 3 evőkanál olajon megpirítjuk. Ha már szépen megpirult hozzáadjuk a répát és a zöldséget, megpároljuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Annamária Blanka Kecskés
Beküldte: 2013.12.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 ek olaj
  • leveszöldség (amennyit szeretnél)
  • 1 kisebb fej karfiol
  • 1 fél kg borsó
  • fél kg burgonya
  • 1 kiskanál pirospaprika

Grízgaluskához:

  • 2 egész tojás
  • búzadara (annyit amennyit a tojás felvesz)


Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát a 3 evőkanál olajon megpirítjuk. Ha már szépen megpirult hozzáadjuk a répát és a zöldséget, megpároljuk. Miután megpárolódtak a zöldségek rászórjuk a pirospaprikát, és felöntjük vízzel. Hagyjuk felforrni.

Ha felforrt belerakjuk a kockára vágott burgonyát. Félpuhára főzzük, majd belerakjuk a karfiolt és a borsót. Ízlés szerint ízesítjük. Mikor kész van a két tojásból és grízből készült masszát beleszaggatjuk a levesbe. A galuskákkal együtt készre főzzük.

[box style=”info”]Ha valaki nem szereti a karfiolt vagy a felsoroltak közül bármelyik zöldséget akkor azt el lehet hagyni.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Annamária Blanka Kecskés
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is