Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fokhagymát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk, majd 1,5 liter jó erős húslevesben lassan, fedő alatt főzzük körülbelül fél órán át. Eközben egy másik edényben az olajat kissé megforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet, de vigyázunk, hogy ne barnuljon meg. Felöntjük 3 dl tejjel, és habverővel simára keverjük, így készítjük el a rántást. Fél óra elteltével a forrásban […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Tukora Melinda
Beküldte: 2013.01.03.

Hozzávalók

Díszítéshez

Elkészítése

A fokhagymát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk, majd 1,5 liter jó erős húslevesben lassan, fedő alatt főzzük körülbelül fél órán át. Eközben egy másik edényben az olajat kissé megforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet, de vigyázunk, hogy ne barnuljon meg. Felöntjük 3 dl tejjel, és habverővel simára keverjük, így készítjük el a rántást. Fél óra elteltével a forrásban lévő húsleveshez adjuk a tejjel készített rántást, majd együtt főzzük további 5-10 percig, hogy besűrűsödjön.

Ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. A kenyeret kis kockákra vágjuk, olajon megpirítjuk, és ezzel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Tukora Melinda
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is