Elkészítése
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon pároljuk kb. 1 percig. A káposztát csíkozzuk, nem kell vékonyra, hogy valami maradjon is belőle. A párolt hagymára rádobjuk a felaprított répát, majd fedő alatt pár percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és őrölt köménnyel gazdagon meghintjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy a káposzta ne legyen ellepve, mert az is fog levet engedni, majd beletesszük a tisztított és felaprított krumplit. Ismét lefedjük, és kb. 20 percig hagyjuk főni. Hintsünk meg kevés pirospaprikával. A virslit karikára vágjuk, és a leves tetejére szórjuk. Ismét lefedjük, és addig főzzük, amíg a virslik megduzzadnak és megfőnek. Lehúzzuk a tűzről, majd gyors keverés mellett hozzáadjuk a tejfölt.

