Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon pároljuk kb. 1 percig. A káposztát csíkozzuk, nem kell vékonyra, hogy valami maradjon is belőle. A párolt hagymára rádobjuk a felaprított répát, majd fedő alatt pár percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és őrölt köménnyel gazdagon meghintjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy a káposzta ne legyen ellepve, mert az is fog levet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon pároljuk kb. 1 percig. A káposztát csíkozzuk, nem kell vékonyra, hogy valami maradjon is belőle. A párolt hagymára rádobjuk a felaprított répát, majd fedő alatt pár percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és őrölt köménnyel gazdagon meghintjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy a káposzta ne legyen ellepve, mert az is fog levet engedni, majd beletesszük a tisztított és felaprított krumplit. Ismét lefedjük, és kb. 20 percig hagyjuk főni. Hintsünk meg kevés pirospaprikával. A virslit karikára vágjuk, és a leves tetejére szórjuk. Ismét lefedjük, és addig főzzük, amíg a virslik megduzzadnak és megfőnek. Lehúzzuk a tűzről, majd gyors keverés mellett hozzáadjuk a tejfölt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is