Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 400 g kelkáposzta 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma átnyomva 3 db krumpli kockára vágva 3 pár virsli 1 kevés petrezselyemzöld, és majoránna 1 kevés só, és bors 1 kevés olaj 200 g tejföl, vagy főzőtejszín, 1 kanál liszt a habaráshoz Elkészítése: A finomra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 400 g kelkáposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma átnyomva
  • 3 db krumpli kockára vágva
  • 3 pár virsli
  • 1 kevés petrezselyemzöld, és majoránna
  • 1 kevés só, és bors
  • 1 kevés olaj
  • 200 g tejföl, vagy főzőtejszín,
  • 1 kanál liszt a habaráshoz


Elkészítése:

A finomra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát, és a kisebb kockákra vágott burgonyát.

Sózzuk, borsozzuk, és beletesszük a kelkáposztát is. Felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje.

Mikor a krumpli majdnem megfőtt, a főzőléből kicsit kivéve, a főzőtejszínt, és lisztet hozzáadva jól elkeverjük, és a levesbe öntve behabarjuk.

Beletesszük a virsli karikákat, a zöld fűszereket, és felforraljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is