Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, majd csíkokra vágjuk. A krumplit meghámozzuk és apró kockákra daraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A kelkáposztát és a krumplit vízben feltesszük főni. Közben a vöröshagymát felszeleteljük és hozzáadjuk a fővő leveshez, valamint sót, ételízesítőt, 2 db marhahúsleves-kockát, őrölt köményt, zúzott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, borsot és további sót adunk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, majd csíkokra vágjuk. A krumplit meghámozzuk és apró kockákra daraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A kelkáposztát és a krumplit vízben feltesszük főni. Közben a vöröshagymát felszeleteljük és hozzáadjuk a fővő leveshez, valamint sót, ételízesítőt, 2 db marhahúsleves-kockát, őrölt köményt, zúzott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, borsot és további sót adunk hozzá ízlés szerint.

Miközben a leves fő, a virslit 1 cm vastag karikákra vágjuk. Körülbelül 30 perc alatt a káposzta és a krumpli megpuhul. Ekkor a tejfölt kevés liszttel és vízzel simára keverjük, majd a leveshez adjuk a virslikarikákat és a tejfölös habarást. Az egészet felforraljuk, és már készen is van a leves.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is