Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, majd csíkokra vágjuk. A krumplit meghámozzuk, és apró kockákra daraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A kelkáposztát és a krumplit vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a felszeletelt vöröshagymát, a sót, ételízesítőt, két darab marhahúsleves-kockát, őrölt köményt, zúzott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, borsot és ismét egy kevés sót. Miközben fő, a virsliket […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, majd csíkokra vágjuk. A krumplit meghámozzuk, és apró kockákra daraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk.

A kelkáposztát és a krumplit vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a felszeletelt vöröshagymát, a sót, ételízesítőt, két darab marhahúsleves-kockát, őrölt köményt, zúzott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, borsot és ismét egy kevés sót. Miközben fő, a virsliket egy centiméter vastagon felkarikázzuk. Körülbelül harminc perc alatt megpuhul a káposzta és a burgonya.

A tejfölt kevés liszttel és vízzel simára keverjük. A virslikarikákat beletesszük a levesbe, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a tejfölös habarást, majd az egészet felforraljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is