Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a kockára vágott hagymát olajon üvegesre pirítom. Ezután hozzáadom a karikára vágott répát és gyökeret, majd ezeket is kissé összepárolom. A fokhagymákat sajtreszelőn lereszelem, ami intenzívebb ízt ad, mintha présen átnyomnám, és a csíkokra vágott kelkáposztával együtt az edénybe teszem. Pár percig kevergetem, amíg a káposzta kicsit összeesik, majd felöntöm vízzel. Ekkor hozzáadom a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.24.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a kockára vágott hagymát olajon üvegesre pirítom. Ezután hozzáadom a karikára vágott répát és gyökeret, majd ezeket is kissé összepárolom. A fokhagymákat sajtreszelőn lereszelem, ami intenzívebb ízt ad, mintha présen átnyomnám, és a csíkokra vágott kelkáposztával együtt az edénybe teszem. Pár percig kevergetem, amíg a káposzta kicsit összeesik, majd felöntöm vízzel.

Ekkor hozzáadom a felkockázott krumplit és a negyedelt zellergumót. A levest ízesítem ételízesítővel, borssal és majorannával. Amikor a krumpli és a répa megfőtt, habarást készítek: a tejfölt, a keményítőt és a pirospaprikát alaposan összekeverem, majd a forrásban lévő leveshez lassan hozzáadom, folyamatosan kevergetve.

Végül hozzáadom az előzőleg karikára vágott és pici olajon megsütött virsliket, és az egészet pár perc alatt összefőzöm. Tálaláskor további tejfölt adhatunk a leveshez, hogy még krémesebb legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is