Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Leves receptek

Fűszeres-pudingos almaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 7 közepes darab alma 1 csipet só 1 tasak vaníliás cukor 1 kk őrölt fahéj 1 csipet őrölt szerecsendió cukor ízlés szerint (nálam 3-4 ek, elég savanykásak voltak az almák) 0,5 tasak vaníliás pudingpor 2 dl tejföl Elkészítése: Az almákat megtisztítjuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk. Vízzel felengedjük, hozzáadjuk a sót, cukrokat, fahéjat, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 7 közepes darab alma
  • 1 csipet só
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 1 kk őrölt fahéj
  • 1 csipet őrölt szerecsendió
  • cukor ízlés szerint (nálam 3-4 ek, elég savanykásak voltak az almák)
  • 0,5 tasak vaníliás pudingpor
  • 2 dl tejföl


Elkészítése:

Az almákat megtisztítjuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk. Vízzel felengedjük, hozzáadjuk a sót, cukrokat, fahéjat, szerecsendiót és puhára főzzük.

A pudingport csomómentesre keverjük a tejföllel, majd a levesből mert pár ek forró lével felhígítjuk és folyamatos kevergetés mellett a levesbe csorgatjuk.

Hagyjuk felforrni.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is