Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsemlét kockára vágjuk, tepsibe tesszük, és a fokhagymát is rákockázzuk, majd együtt megpirítjuk. Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt gombát, és zsírjára pirítjuk. Felöntjük két liter vízzel, hozzáadjuk a leveskockákat és az apró kockára vágott burgonyát. Miután az összes hozzávaló megfőtt, krémesre turmixoljuk. Visszatesszük a tűzhelyre, hozzáöntjük a főzőtejszínt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.05.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsemlét kockára vágjuk, tepsibe tesszük, és a fokhagymát is rákockázzuk, majd együtt megpirítjuk. Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt gombát, és zsírjára pirítjuk. Felöntjük két liter vízzel, hozzáadjuk a leveskockákat és az apró kockára vágott burgonyát. Miután az összes hozzávaló megfőtt, krémesre turmixoljuk. Visszatesszük a tűzhelyre, hozzáöntjük a főzőtejszínt és a morzsolt bazsalikomot (csak morzsolt legyen, ne őrölt), majd egyszer felforraljuk. A levest a pirított zsemlekockákkal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is